Contact Mail Contact Phone
Reprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 Gallery

Reprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3

Opis objekta:

Ovaj moderni projekt novogradnje sastoji se od ukupno 3 kuće. Kuća 1 je dvojna kuća, dok kuće 2 i 3 imaju po četiri stambene jedinice. Projekt novogradnje nalazi se na periferiji Vodica na izuzetno atraktivnoj lokaciji u jugozapadnom dijelu Vodica na samo 1,7 km udaljenosti od jedne od najljepših plaža na Vodičkoj rivijeri i do samog centra mjesta sa svojom raznolikom ponudom restorana, kafića i trgovina. Ovako idealna kombinacija se ne susreće često. Nekretnina se nalazi gotovo u centru poznatog turističkog središta Dalmacije, no ipak je dovoljno udaljena da svojim budućim vlasnicima pruža dragocjenu privatnost i mir. Neizostavno je spomenuti da je svaka jedinica opremljena klima uređajima, podovi su obloženi vrhunsko kvalitetnom keramikom, aluminska stolarija sa komaricama, protuprovalna ulazna vrata te su kupaonice opremljene podnim grijanjem i sanitarijom visoke kvalitete.

Na raspolaganju je ukupno 8 stanova. Sve stambene jedinice nude otvoreni dnevni boravak s blagavaonom i spojenom kuhinjom, dvije ili tri spavaće sobe i jednu kupaonu te prekrasan pogled na more s prostrane terase. Svi apartmani posjeduje atraktivne terase i balkone, dostupne iz dnevnog boravka. Jedinice u prizemlju dodatno imaju svaki svoj privatni vrt sa vlastitim bazenom (opcionalno uz nadoplatu). Naposljetku, svakoj stambenoj jedinici u prizemlju pripada po dva vanjska parking mjesta izad zgrade. Pogled na more i romantične zalaske sunca sa terasa je jednostavno nezaboravan a može postati Vaša svakodnevnica! Planirani rok useljenja se očekuje na proljeće 2023.g. Gradnja je započela! Ova ponuda se odnosi na apartmane u prizemlju u zgradi 3 sa dvije spavaće sobe te privatni vrt i opcionalno bazen.

U ovoj fazi izgradnje još se mogu uzimati u obzir ideje budućih vlasnika o uređenju unutrašnjosti. Stoga nemojte prilagođavati Vaša očekivanja i želje stanu već stan prilagodite sebi i pretvorite ga u savršenu idilu za stanovanje!

CIJENIK ZGRADA 3

Apartman C1 – Površina: 93 m² – Pr – Terasa: 15,87 m² – Vrtal: 229 m² = 209.000 €
Apartman C2 – Površina: 97 m² – Pr – Terasa: 15,57 m² – Vrtal: 269 m² = 219.000 €
Apartman C3 – Površina: 78 m² – 1. Kat – Terasa: 14,40 m² - Parking: 49 m² = SOLD
Apartman C4 – Površina: 79 m² – 1. Kat – Terasa: 14,40 m² - Parking: 38 m² = SOLD

209.000 €

1.574.711 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AV012Interni broj nekretnine
2023Godina izgradnje
2Broj spavaćih soba
1Broj kupaonica
93m2Stambena površina
229 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
gardenVrt
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A

Tlocrte

Reprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 GalleryReprezentativni stan sa privatnim vrtom – Kuća 3 Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku