Contact Mail Contact Phone
Prostrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji GalleryProstrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji Gallery

Prostrani apartmani na jedinstvenoj lokaciji

Opis objekta:

Ovaj nevjerojatan i jedinstveni projekt ugnjezdio se na otoku Korčuli u drevnom mjestu zvanom Račišće, samo 12 km od stare jezgre grada Korčule. Račišće se nalazi u dubokoj uvali na sjevernoj obali otoka Korčule, s pogledom na poluotok Pelješac. Mjesto je povezano s gradom Korčulu uskom asfaltiranom cestom, koji vodi preko uvala Medvinjak, Vrbovica, Tri Žala i Kneže sve do Vašeg konačnog odredišta - Račišće. U neposrednoj blizini mjesta nalaze se prekrasne plaže (uvala Vaja i uvala Samograd), koji su na pješačkoj udaljenosti od Račišća, i odlična su mjesta za kupanje i uživanje u miru i suncu.

Projekt u prvom redu do mora sastoji se od pet luksuznih, prostranih apartmana i proteže se preko pet etaža, te je na svakom katu po jedan stan. Kombinacija lokacije usred prirodnog bogatstva s predivnim pogledima, impresivne arhitekture i kvalitete najvišeg stupnja, stvara zaista luksuznu atmosferu. Najsuvremenija kuhinja, kupaonice i dizajnerske značajke su standardne. Ogromno parkiralište površe nekretnineu odmah uz ulicu stoji na raspolaganju. Čak i vez za brod neposredno ispred nekretnine Vaš po potrebi čeka! Dva apartmana su već prodana. Na raspolaganju su još apartmani u prizemlju, na prvom i na trećem katu.

PRIZEMLJE
Apartman u prizemlju sa 130 m² stambenog prostora sastoji se od otvorenog dnevnog boravka s blagovaonicom i pripadajućom kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i ostave. Glavna spavaća soba ima kupaonicu en suite. Iz svih soba imate pristup natkrivenoj terasi ili vrtu. Tražena cijena je 390.000 €.

PRVI KAT
Stan na prvom katu s cca. 143 m2 stambenog prostora nudi tri spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, dvije kupaonice te dodatnu ostavu i praonicu. Glavna spavaća soba nudi svoju privatnu kupaonicu, dok druge dvije spavaće sobe dijele jednu kupaonicu. Prostrana terasa od 46 m2 s prekrasnim pogledom na otvoreno more dostupna je iz dnevnog boravka i dvije spavaće sobe. Tražena cijena: 429.000 €

TREĆI KAT
Treći apartman ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, otvoreni dnevni boravak s pripadajućom kuhinjom i dodatni gostinjski toalet. Dvije spavaće sobe imaju fantastičan pogled na more, a glavna spavaća soba raspolaže sa en suite kupaonicom. Djelomično natkrivena terasa i krovni vrt dostupni su iz dnevnog boravka i jedne spavaće sobe. Neto stambena površina iznosi cca. 143 m2, a tražena cijena je 429.000 €.

U apartmanima će te se osjećati kao u Vašoj luksuznoj vili. Najsuvremeniji način izgradnje ujedinjen s funkcionalnim dizajnom koji ne može ostati neprimjećen, dopustit će da uživate u raskošnom komforu. Zbog izvrsne lokacije, kvaliteta izgradnje i opreme vjerojatno će stvoriti veliku potražnju za iznajmljivanje, investitor jamči visoki povrat ulaganja. Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da sudjelujete u brzom, ali dobro kontroliranom rastu Korčule kao vrhunska turistička destinacija.

390.000 €

2.938.455 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AK003Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
2Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
130m2Stambena površina
0 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
terraceTerasa

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku