Contact Mail Contact Phone
Moderni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! Gallery

Moderni hotel s 4* u marini!

Opis objekta:

Lokacija:

Hotel IN je smješten na periferiji urbanog dijela Bigrada na moru, samo 20m od gradske marine. Središnja pozicija Biograda nosi bezbroj prednosti, jedna od tih prednosti je blizina čak 5 Nacionalnih parkova (Plitvička jezera, Paklenica, Krka, Kornati i Sjeverni Velebit) i 2 Prirodna parka. Sa svojom jedinstvenom konfiguracijom nekretnina izueztno podsjeća na luksuzni kruzer s bogatim suncem okupanim terasama. Objekt je kategoriziran 2009. te posjeduje 4 zvjezdice.

Smještajni kapacitet:

Ugostiteljski objekt ima ukupno 44 luksuzno opremljenih smještajnih jedinica tj. dvokrevetnih soba od kojih su 3 prilagođene za osobe s invaliditetom. Ukupni smještajni kapacitet iznosi, dakle, 88 kreveta. Svaka soba je opremljena priklučkom za Internet, klima uređajem, sefom, mini barom, SAT-TV, telefonom, kadom/tušem, sušilom za kosu te svaka soba uživa u profesionalnoj sobnoj posluzi. Tri su tipa soba, prvi s pogledom na park i bez balkona, drugi s balkonom i ograničenim pogledom na more te treći tip s balkonom i otvorenim pogledom na more.

Ugostiteljski sadržaji:

Od ugostiteljskog sadržaja hotel nudi dvije kuhinje, á la carte restoran sa sunčanom terasom te prelijepim pogledom na more i marinu s kapacitetom do 124 mjesta u unutranjem prostoru te 30 mjesta na terasi, točionik „Taverna“ s prostorom za neposredno usluživanje gostiju s kapacitetom od 28 mjesta u unutranjem prostoru te 28 mjesta na terasi, točionik „Aperitiv bar“ s kapacitetom od 23 mjesta u unutranjem prostoru te 40 mjesta na terasi i šarmantan točionik na krovnoj terasi s 46 sjedećih mjesta. U navedenim ugostiteljskim sadržajima pružaju se usluge prehrane, pića, napitaka i slastica.

Wellness/spa/fitness:

U sklopu hotela je i vrhunski wellness centar kojeg čine: zatvoreni bazen, sobe za masažu, turska i finska sauna, parna kupelj, teretana, jacuzzi te frizerski salon. Panoramski lift hotela vodi do samog vrha hotela gdje se nalazi sunčalište s prekrasnim pogledom na more, glavnu gradsku marinu, te cijeli grad. U sklopu sunčališta je i aperitiv bar, hidromasažna kada, te tuševi.

Ostali sadržaji:

Od ostalih sadržaja u hotelu se nudi prodaja tiska te moderna multifunkcionalna dvorana za konferencije s mogučnošću smanjenja, te povećanja prostora, s dnevnim svjetlom te modernom tehničkom opremom, te ima ukupno 30 sjedećih mjesta.

4.600.000 €

34.658.700 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HZ007Interni broj nekretnine
2009Godina izgradnje
0Broj spavaćih soba
0Broj kupaonica
4.597m2Stambena površina
0 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
terraceTerasa
saunaSauna
jacuzziJacuzzi

Tlocrte

Moderni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! GalleryModerni hotel s 4* u marini! Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku