Contact Mail Contact Phone
Briljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji GalleryBriljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji Gallery

Briljantno remek-djelo s prekrasnim pogledom na elitnoj destinaciji

Opis objekta:

Ova jedinstvena, moderna vila nalazi se na padinama poviše slikovitog grada Hvara unutar pješačke udaljenosti od plaže i centra mjesta (samo 500m). Sunčani Hvar je jedan od najatraktivnijih otoka na Jadranu, a istoimeni grad je postao jedno od najtraženijih destinacija na dalmatinskoj i ne zovu ga uzalud St. Tropez Hrvatske. Ova spektakularna dizajnerska nekretnina nudi suvremeni dizajn, otvoreni tlocrt, raskošne prostorije, veliku vanjsku zabavnu zonu i infinity bazen s prekrasnim pogledom na more i pučinske Paklene otoke. Čist dizajn, vrhunska kvaliteta, apsolutna privatnost i beskrajan pogled na more su značajke ove spektakularne vile u blizini slikovitog grada Hvara. Uz funkcionalnost, izuzetno profesionalno planiranje posvećuje posebnu pozornost na konceptu otvorenih prostorija, gdje su granice između interijera i eksterijera tekuće. Široka transparentnost i velike staklene stijenke omogućuju protok svjetla i zraka u cijelom objektu, pozivajući more da budu dio posjeda. Prekrasna jednostavnost vile savršeno prikazuje mediteransko okruženje i impresivne poglede iz svih uglova vile. Očekujte najljepše panoramske poglede u prekrasnom ambijentu. Moderna vila sa senzacionalnim dizajnerskim dodirom.

Vila je pomno projektirana i nudi čisti luksuz i ugodno stanovanje raspoređeno preko dvije etaže. Zidovi od prirodnog kamena koji okružuju imanje podržavaju ovaj jedinstveni, topao i privlačan luksuzni dom. Drvo, kamen, beton, staklo, vegetacija, voda i svjetlost elementi su koji se savršeno kombiniraju kako bi stvorili jedinstveno imanje u ovom prekrasnom kutku grada Hvara. Glavni prostor za življenje smješten je u prizemlju gdje otvoreni layout povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i prostor za kuhanje s dizajnerskom kuhinjom, pružajući prostran i skladan prostor koji se otvara kroz staklene klizne stijenke od poda do stropa prema velikoj terasi s chill out zonom, ljetnoj kuhinji, jacuzzijem, uklopljena u terasu, i spektakularnim, grijanim infinity bazenom sa slanom vodom od 65 m², koji je popločan jarko plavom bojom, cijeli dan hvata sunce i nudi sanjivi pogled na Paklene otoke. Vanjski bar, opremljen finim izborom pića, još je jedna jedinstvena značajka ovog imanja iz snova. Volite li biti aktivni tijekom odmora, koristite svoju privatnu teretanu i nastavite s programom vježbanja tijekom odmora ili uživajte u sauni s pogledom na bazen i more. Slobodno lebdeće stubište, smješteno u središtu prizemlja i sa staklenim elementima s dvostrukim stropovima, vodi do otvorene galerije na katu. Na prvom katu nalaze se četiri komodne spavaće sobe, svaka sa en suite kupaonicom i privatnim balkonima. Sjenila osiguravaju privatnost noću, dok staklene stijenke otvaraju sobe prema svjetlu, bojama mora, neba i bazena. Ponudu zaokružuju četiri vanjska parkirna mjesta na ulazu u posjed.

Ukoliko tražite luksuz, najvišu kvalitetu i jedinstvenost, pronaći ćete ga s ovim veličanstvenim imanjem. Ova moderna rezidencija uistinu se stapa sa svojim prirodnim okolišem zahvaljujući svojoj ravnoteži i jednostavnosti, a istovremeno se izdvaja svojom elegancijom. Svijetla i složena vila koja zbog svog praktičnog rasporeda, toplih materijala i pogleda na more - za koje se čini da gotovo ulazi u imanje – se pretvara u ugodan dom. Mjesto za opuštanje i uživanje u svim aspektima njegovog dizajna u potpunoj privatnosti, a opet u neposrednjoj blizini svih sadržaja sofisticirane destinacije pune života i kulture.

5.000.000 €

37.672.500 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HH004Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
5Broj kupaonica
250m2Stambena površina
836 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
saunaSauna
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC
gymTeretana

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku