Contact Mail Contact Phone
Tradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju GalleryTradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju Gallery

Tradicionalna kamena kuća u luksuznom izdanju

Opis objekta:

Ova šarmantna kamena kuća, koja je opsežno obnovljena i modernizirana 2013. godine, nalize se u srcu stare gradske jezgre Murtera u drugom redu do mora, samo 10 metara udaljeno od mora te 200 metara od samog centra mjesta. U ovoj urbanoj sredini u neposrednjom susjedstvu nalaze se prekrasna mjesta sa velikom ponudom restorana, kafića, dučana i butika, atraktivna ponuda koja nikakve želje ne ostavlja neispunjene. Po dogovoru sa lokalnom samoupravom postoji opcija dobivanja veza za brod u neposrednoj blizini imanja. Kroz nedavnu obnovu vlasnici nekretnine su uspjeli stvoriti harmoničnu sintezu između vanjskog autentičkog dalmatinskog stila i suvremene moderne unutrašnjosti nekretnine.

Potpuno obnovljena rezidencija prostire se preko tri kata. U prizemlju se nalazi otvoreni dnevni boravak od skorom 39 m² koji je s kuhinjom i blagovaonicom povezan hodnikom. U potpuno opremljenoj kuhinji stoji Vam na raspolaganju roštilj i traditionalna krušna peć za pripremanje ukusnih delicija. Spektakularni unutarnji dvor koji je dostupan iz dnevnog boravka i iz kuhinje kroz velike klizne, daje dodatni mediteranski štih ovom posebnom prebivalištu. Ova doista oaza mira nudi lijepo uređen vrt, intiman i zaklonjen od pogleda. Ovo je savršeno mjesto za opuštanje pod maslinom uz večernju čašu vina i blagovanje na otvorenom. Dodatno se u prizemlje nalaze praonica rublja, gostinjski toalet i dvije ostave. Na prvom katu nalaze se dvije udobne spavaće sobe s en suite kupaonicama. Dodatno jedna spavaće soba nudi walk in garderobu od 10 m². Oboje spavaće sobe imaju unutarnje stepenice koje vode na drugi kat. Na samom vrhu kuće nalazi se galerija sa lounge prostorom i privatnim kinom te uredom ukoliko želiti i na odmoru raditi od kuće. Treća spavaća soba koja se također nalazi na ovom katu prilagođena je osobama s posebnim potrebama (krevet kojim se upravlja daljinskim upravljačem i kupaonica podređena posebnim potrebama). U kući ie ugrađen i lift, koji olakšava kretanje osobama s invaliditetom, ali je sasvim praktičan i za druge potrebe. Krovna terasa pruža prekrasan pogled na more prema kornatskom arhipelagu. Uživajte u ovom jedinstvenom pogledu iz jacuzzija koji se nalazi na ovoj terasi. Sve sobe su opremljene klima uređajima i podnim grijanjem. Vila se prodaje potpuno namještena.

Nakon opsežne obnove, kod koje je u načelu samo fasada zadržala svoje izvorne značajke, ova povijesna gradska kuća danas je u izvrsnom stanju. Ova kamena kuća u srcu Murtera nudi pored svoje zentralne lokacije i svog mediteranskog duha optimalni komfor življenja. Elegantan stil, luksuzan interijer i namještaj se protežu kroz cijelu nekretninu, te se uvijek iznova ogledaju u svakom detalju. Za vilu postoji uhođeni biznis turističkog iznajmljivanja te postoji opcija preuzimanja posolovanja. Dopustite nam da Vam prezentiramo ovu lukrativnu nekretninu iz snova i doživite nezaboravan prvi dojam na samom licu mjesta!

820.000 €

6.178.290 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HMu007Interni broj nekretnine
2013Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
307m2Stambena površina
164 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
seaviewPogled na more
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje
elevatorLift

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku