Contact Mail Contact Phone
Luksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora Gallery

Luksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora

Opis objekta:

Ovaj novi građevinski projekt u prvom redu do lmora je uspješan spoj prostora, prostranih prostorija, ukusnog dizajna, velikodušnog vanjskog prostora i prekrasnog pogleda na more. Projekt je smješten u južnom predgrađu Šibenika, samo nekoliko koraka od mora. Brodarica ima 4 km dugu obalu s šljunčanim plažama, trgovinama, restoranima, kafićima i prekrasnom šetnicom uz plažu. Brodarica je samo 300 metara od otoka Krapanja udaljena. Ovo je zapravo povijesno središte ta dva, morem podijeljenih ali nerazdvojnih mjesta. Postoji mogućnost vez za manji brod neposredno ispred kuće. Do povijesne stare jezgre grada Šibenika treba samo 5 km, a međunarodne zračne luke Split i Zadar udaljene su oko 45 km.

Raspored ovog minimalističkog dragulja je funkcionalan i vrlo pažljivo osmišljen. Centralni stambeni prostor podijeljen je u prostrani i otvoreni dnevni boravak i blagovaonicu s otvorenom kuhinjom te toaletom za goste. Iz dnevnog boravka pruža se pristup lijepoj, djelomično natkrivenoj terasi s ljetnom kuhinjom. Prostor za spavanje s četiri en-suite spavaće sobe je odvojen hodnikom od dnevnog boravka. U suterenu se nalazi veliki spa i fitnes prostor sa zatvorenim bazenom od 23 m2, saunom te kupaonicom, kao i pristup privatnoj terasi. Nadalje suteren nudi još jedan dnevni boravak kojega se može pretvoriti u privatni kino ili biblioteku, kao i prostranu multifunkcionalnu sobu s vlastitom kupaonicom, koja se alternativno može koristiti kao dodatna spavaća soba za goste ili kućni ured.

Nekretnina ne ostavlja ni jednu želju neispunjenu. Impresivna arhitektura, vrlo lijepe prostrane i svijetle prostorije, najbolji materijali kao i komfor na tehnički najvećoj razini čine ovu vilu apsolutno izuzetnom. Završetak izgradnje predviđen je za početak 2021. godine.

1.460.000 €

11.000.370 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HSi006Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
5Broj spavaćih soba
6Broj kupaonica
291m2Stambena površina
550 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
terraceTerasa
saunaSauna
guesttoiletGostinjski WC
guestapartmentApartman za goste

Tlocrte

Luksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora GalleryLuksuzna minimalistička vila u prvom redu do mora Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku