Contact Mail Contact Phone
Prestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu GalleryPrestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu Gallery

Prestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu

Opis objekta:

Ovdje ekskluzivnost i ugođaj susreću romantične krajolike, aktivne sadržaje i sofisticirani stil života. U odmaralištu s 4 zvjezdica nastao je ovaj jedinstveni stambeni kompleks u romantičnoj uvali s pješćanom plažom, samo 3 km udaljeno od Biograda na moru. Odmaralište predstavlja spoj modernog dizajna i bujne mediteranske prirode. Ugniježđeno u skrivenoj pješčanoj uvali na jadranskoj obali, okruženo stoljetnom borovom šumom, lijepim pješačkim stazama, uključujući jedinstvenu pješčanu plažu ovo je idealno odredište za sve one koji žele uživati u miru i privatnosti, ali i dalje biti u blizini raznih društvenih događanja.

Odmaralište je 2013. godine potpuno obnovljeno u odmaralište s četiri zvjezdice te nudi 69 udobnih hotelskih soba, 31 prostranih hotelskih apartmana (standard apartmani), 46 vrhunskih superior apartmana i 20 luksuznih namještenih i moderno uređenih vila. Osim toga resort nudi ultra-moderne konferencijske dvorane, visoko klasni wellness i spa centar, nekoliko kulinarskih opcija s regionalnom i međunarodnom kuhinjom i širok raspon dodatnih zabavnih sadržaja. Vrijedno osoblje je 24 sata na raspolaganju te ispunjava sve potrebe gostiju.

46 apartmana na prodaji ostavljaju bez daha sa svojim minimalističkim dizajnom i odličnom opremom kombiniranim s prvoklasnom uslugom i ostalim sadržajima. Unutrašnjost omogućuje savršeni osjećaj udobnosti! Apartmani nalaze se u zgradama u nizu te u svakoj zgradi su samo po dva apartmana. Svaki apartman sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice i toaleta. Jedinice u prizemlju imaju prostranu terasu s izlazom na travnjak, dok jedinice na prvom katu imaju veličanstvene balkone. Apartmani su udaljeni samo 30 m od mora. Ovisno o veličini stambenog prostora, poziciji u zgradama, kao i pogleda (na more ili na park) cijene jedinica variraju od € 259.000 do € 379.000.

Odmaralište udovoljava i najvišim standardima kvalitete, svi apartmani su vrhunski opremljeni. Elegantna unutrašnjost je sa svojim dizajnerskim namještajem orijentirana na talijanske stilske elemente. Potpuna oprema uključuje pored modernih kupaonica, potpuno opremljene kuhinje i cijelu rasvjetu, posuđe, pribor za jelo i za kuhanje te sve tekstile. Moderna tehnologija uključuje električno podizanje roleta, prilagođavanje rasvjete, vlastiti Wi-Fi i Smart TV sustav, moderna kupaonska armatura te najbolji sustav za grijanje i hlađenje su samo neki detalji koji će udovoljiti i najzahtjevnije potrebe. Sustav inteligentnih soba omogućuje ekonomičnu potrošnju energije.

S kupnjom nekretnine u ovom odmaralištu budući vlasnici će profitirati na raznim dodatnim pogodnostima kao što su sobna posluga, održavanje naselja, besplatno korištenje sportskih objekata i wellness područja i sl. Izrađen je i model za povrat sredstava pa tako hotelski menadžment organizira iznajmljivanje jedinica trećim osobama u razdoblju kada vlasnici ne borave u vlastitoj nekretnini.

259.000 €

1.951.436 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AZ009Interni broj nekretnine
2013Godina izgradnje
2Broj spavaćih soba
1Broj kupaonica
91m2Stambena površina
0 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
seaviewPogled na more
furnishedNamješten

Tlocrte

Prestižni apartmani u ekskluzivnom odmaralištu Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku