Contact Mail Contact Phone
Elegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola GalleryElegantna gradska palača u srcu Bola Gallery

Elegantna gradska palača u srcu Bola

Opis objekta:

Ova šarmantna kamena kuća, koja je opsežno obnovljena i modernizirana 2014. godine, nalize se u srcu stare gradske jezgre Bola, samo nekoliko minuta hoda od Zlatnog Rata, jedne od najpoznatijih i najljepših plaža u Dalmaciji. U ovoj urbanoj sredini u neposrednjom susjedstvu nalaze se prekrasna mjesta sa velikom ponudom restorana, kafića, dučana i butika, atraktivna ponuda koja nikakve želje ne ostavlja neispunjene. Kroz nedavnu obnovu vlasnici nekretnine su uspjeli stvoriti harmoničnu sintezu između vanjskog autentičkog dalmatinskog stila i suvremene moderne unutrašnjosti nekretnine.

Nekretnina prostire se preko četri razine. U prizemlju se nalazi otvoreni dnevni boravak s blagavaonicom, u potpunosti opremljena kuhinja i WC za goste. Spektakularni unutarnji dvor s bazenom i velikom terasom za sunčanje je dostupan iz dnevnog boravka te daje ovoj izuzetnoj imovini dodatni mediteranski štih, stvarajuči oazu mira u staroj jezgri ove poznate turističke destinacije. Posebno istaknuti se mora odvojeni spa sa saunom i whirlpoolom u prizemlju. Na prvom i drugom katu nalaze se po dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Na zadnjem katu se nalazi prostrana glavna spavaća soba sa zasebnim salonom i kupaonom. Iz glavne spavaće sobe se pristupa na velikodušnu i prosunčanu krovnu terasu s zapanjujućim pogledom na more, staru jezgru Bola i planine.

Nakon opsežne obnove, kod koje je u načelu samo fasada zadržala svoje izvorne značajke, ova povijesna gradska kuća danas je u izvrsnom stanju. Ova stara gradska palača u srcu Bola nudi pored svoje zentralne lokacije i svog mediteranskog duha optimalni komfor življenja. Elegantan stil, luksuzan interijer i namještaj se protežu kroz cijelu nekretninu, te se uvijek iznova ogledaju u svakom detalju. Dopustite nam da Vam prezentiramo ovu lukrativnu nekretninu iz snova i doživite nezaboravan prvi dojam na samom licu mjesta!

1.000.000 €

7.534.500 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HB034Interni broj nekretnine
2014Godina izgradnje
5Broj spavaćih soba
5Broj kupaonica
269m2Stambena površina
182 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
furnishedNamješten
saunaSauna
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku