Contact Mail Contact Phone
Dvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more GalleryDvije prekrasne Palače uz samo more Gallery

Dvije prekrasne Palače uz samo more

Opis objekta:

Kučište je malo, slikovito i mirno mjesto u blizini turističkog mjesta Orebić na južnoj strani poluotoka Pelješca. Ove dvije palače sagradili su obitelj Lazarović, poznata venecijanska plemićka obitelj u 18. stoljeću. Palače su izvorno prve zgrade u ovom pitoresknom mjestu, udaljeno samo nekoliko minuta brodom preko kanala od stare jezgre grada Korčule, također poznat kao „mali Dubrovnik”. Marco Polo rođen je tu 1254. godine, kada je Korčula bilo pod vladom Venecije. Ovo područje je poznato i po prekrasnim vinogradima, ukusnoj kuhinji i svježoj ribi. Okruženo fantastičnom prirodom, lako se zamisliti natrag u 18. stoljeće. U blizini palača pronaći će te trendi restorane i lijepe plaže - pravi raj za ljubitelje sportova na vodi. Dubrovnik je udaljen samo sat vožnje kroz slikovitu prirodu.

Manja palača, zvana Palačina, nalazi se u prvom redu do moru, te je starija od ovih dvije jedinstvenih građevina. Ima površinu od oko 300 m², raspoređenu na tri kata. Ispred zgrade je lijepa terasa koja jamči privatnost. U prizemlju se nalazi dvorana s tradicionalnim kamenim bunarom i četiri prostrane sobe. Stari bunar mogao bi se pretvoriti u vinski podrum. Na prvom katu sa oko 100 m² stambenog prostora nalazimo kuhinju, WC i kupaonicu. Potkrovlje ima površinu od 100 m² i može se koristiti za različite namjene. Palača je korištena kao gradska vijećnica i škola u posljednjim desetljećima. Nekretnini je potrebna adaptacija.

Veća od dvije palače, pod nazivom Palača, proteže se preko četiri kata. Potpuno je obnovljena 2002. godine. Palača ima oko 480 m² korisnog prostora, koji bi mogao biti proširen za daljnjih 200 m². Postoji plan za pretvaranje palače u luksuzni boutique hotel. Trenutno palača ima deset apartmana koji se lako mogu spojiti u jednu raskošnu rezidenciju. Palača je okružena vrtovima s brojnim izvornim antiknim kamenim detaljima. Terasa ispred zgrade je oko 100 m² velika i pruža puno privatnosti i spektakularni pogled na srednjovjekovni grad Korčule i Korčulanski kanal. Također imate pogled na prirodni kanal između poluotoka Pelješca i otoka Korčule.

Obje palače dobro su zaštićene starinskim željeznim kapijama. Oboje imaju dugu povijest, što se očituje mnogim izvornim kamenim detaljima. Po želji kupaca, palače se mogu obnoviti ili pretvoriti u butik hotel sa vlastitom malom marinom neposredno ispred nekretnine. Zamislite pogled noću. Umjesto da gledate na crno more, uživat ćete u udaljenim, svjetlucavim svjetlima grada Korčule. Tijekom dana sviejtlo sjaje kupole grada Korčule i more Korčulanskog kanala, kojieg su stoljećima koristili grčki i rimski brodovi. Naći ćete se u raju na zemlji! Postoji i opcija kupnje svake palače pojedinačno. Cijena manje palače u prvom redu do mora iznosi 750.000 €, veća palača nudi se za 950.000 eura.

1.600.000 €

12.055.200 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HPe003Interni broj nekretnine
1712Godina izgradnje
14Broj spavaćih soba
11Broj kupaonica
780m2Stambena površina
923 m2Površina zemljišta

Oprema

waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku