Contact Mail Contact Phone
Suvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju Gallery

Suvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju

Opis objekta:

Ova samostojeća kuća za odmor smještena je u Primoštenu, jednog od najljepših mjesta dalmatinske obale. Projekt se nalazi u mirnoj stambenoj ulici, samo 700 metara od prostrane lokalne šljunčane plaže a stara jezgra Primoštena s brojnim restoranima, kafićima i konobama udaljen je oko 1,1 km. Primošten je od Šibenika udaljena samo 26 km a od srednjodalmatinske metropole Split 60 km. Povezanost s autocestom i aerodromima Split i Zadar je izvrsna.

Ovaj novi građevinski projekt obuhvaća 6 dvojinih kuća i dvije manje samostojeće vikendice iznad dvojnih jedinica. Princip izgradnje je "ključ u ruke". Cijena uključuje sljedeću opremu: sustav grijanja/hlađenja, obloge podova (keramičke pločice, laminat/parket), opremljene kupaonice, zemljište ograđeno niskim zidovima od prirodnog kamena, popločani auto pristup. Uz nadoplatu možete dodatno dobiti uređen vrt s bazenom i kaminom. Ova ponuda se odnosi na samostoječu kuću neposredno iza dvojnih kuća. Svaki kvadratni metar okućnice je uređen s velikim naglaskom na stilske detalje. Od kamenih zidića, preko terasa popločanih kamenom, drvenih pergola, gredica travnjaka obloženih kamenom u kojima je zasađeno i razno ukrasno grmlje, pa sve do neizostavnog slatkovodnog bazena. Sada je na Vama da odlučite hoćete li se osvježiti u bazenu ili u 700m udaljenom moru. Svaka jedinica nudi privatno natkriveno vanjsko parking mjesto.

Jednostavna i skladna elegancija fasade sadrži nevjerojatno funkcionalan tlocrt. Prizemlje krasi velika kuhinja, koja se stapa s lakoćom u blagovaonici i dnevni boravak. Spavaća soba i prostrana kupaonica sa tušom u prizemlju su osobito ugodni i praktični kad imate goste. Iz dnevnog dijela moguće je pristupiti lijepoj natkrivenoj terasi u prizemlju sa slatkovodnim bazenom i Mediteranskom vrtu. Unutarnjim stepeništem se pristupa gornjem katu na kojemu su dvije spavaće sobe svaka sa svojom vlastitom kupaonom i pristupom na prostranu sunčanu terasu.

Ukratko: Ova lijepa, nova vikendica nudi svojim budućim vlasnicima modernu arhitetekturu i istodobno opušteno stanovanje. Objekt će biti izrađen po tehničkim najnovijim standardima. Individualne želje i zahtjevi mogu se još uzeti u obzir. Na zahtjev, rado ćemo vam poslati detaljnu specifikaciju građevine.

395.000 €

2.976.128 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HP009Interni broj nekretnine
2022Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
122m2Stambena površina
460 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa

Tlocrte

Suvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju GallerySuvremena elegancija susreće mediteransku tradiciju Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku