Contact Mail Contact Phone
Nova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost Gallery

Nova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost

Opis objekta:

Ova jedinstvena, suvremena vila trenutno je u izgradnji u mirnom okruženju u Vodicama, jednom od najpoznatijih turističkih odredišta Srednje Dalmacije koje je nastanjeno još od antičkog doba. Planirani termin useljenje je kraj 2022. godine. Projekt je smješten u u urednom susjedstvu sa pogledom na more te je udaljen 1,7 km od plaže i idealan je za opušten i idiličan obiteljski odmor s obzirom na svoju lokaciju. Dizajn naglašava područja bazena, vrta i terasa kako bi se osiguralo potpuno uživanje u toploj i sunčanoj klimi Dalmacije. Ovo je idealno mjesto za opuštanje, uživanje u pogledu na more i u zalascima sunca. U izgradnji ove nove vile upotrijebit će se samo najkvalitetniji materijali, kombinirajući prirodne elemente s modernom tehnologijom, kako bi se postigla maksimalna udobnost.

Stambeni prostor prostire se preko tri kata. Velikodušni i svjetlosti preplavlejni raspored nudi u prizemlju veliki i otvoreni dnevni boravak, uz kojeg su smještene blagovaonica i kuhinju s spremom, kao i gostinski toalet u predvorju i tehnička prostorija. Dodatno u prizemlju se nalazi prostrana spavaća soba s garderobom i en suite kupaonicom. Velike staklene stijenke vode iz dnevnog boravka i iz spavaće sobe na terasu te na sunčalište sa velikim bazenom od preko 35 m². Prostrana strojarnica od preko 46 m² nudi dovoljno prostora za pohranu vrtnog namještaja preko zime. Osim toga nekretnina ima podrum od 25 m². Terasa je okružena uređenim kaskadnim vrtom sa travnjakom i posađenim maslinama i drugim mediteranskim biljkama. Na katu su smještene tri spavaće sobe, svaka sa pristupom na natkrivenu terasu i dvije kupaonice. Glavna spavaća soba posjeđuje en-suite kupaonice dok si ostale dvije spavaće sobe dijelu drugu kupaonicu. Sobe i dnevni boravak bit će klimatizirani a u cijeloj kući je postavljeno podno grijanje. Svi prozori s trostrukim staklom su opremljeni električnim roletama. Za proizvodnju tople vode predviđeni su solarni paneli na krovu, a sva vrata u objektu su opremljena magnetskim bravama.

Ukratko, ovaj zaista izuzetni projekt nudi svojim budućim vlasnicima modernu arhitekturu i istodobno opušteno življenje te je savršen za uživanje u prekrasnoj mediteranskoj klimi preko cijele godine ili kao vikendica za nezaboravan odmor.

600.000 €

4.520.700 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HV033Interni broj nekretnine
2022Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
186m2Stambena površina
660 m2Površina zemljišta

Oprema

cellarPodrum
acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
terraceTerasa
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Nova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost GalleryNova vila s osjećajem za dizajn i suvremenost Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku