Contact Mail Contact Phone
Reprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom GalleryReprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom GalleryReprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom GalleryReprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom Gallery

Reprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom

Opis objekta:

Ovaj novi projekt minimalističke, moderne apartmanske kuće sa ukupno samo četiri jedinice smjestila se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u jugozapadnom dijelu Vodica na samo 700 metara udaljenosti od jedne od najljepših plaža na Vodičkoj rivijeri i 900 metara do samog centra mjesta sa svojom raznolikom ponudom restorana, kafića i trgovina. Od objekta do plaže vodi asfaltirana sporedna ulica. Ovako idealna kombinacija se ne susreće često. Nekretnina se nalazi gotovo u centru poznatog turističkog središta Dalmacije, no ipak je dovoljno udaljena da svojim budućim vlasnicima pruža dragocjenu privatnost i mir. Neizostavno je spomenuti da je svaka jedinica opremljena klima uređajima, podovi su obloženi vrhunsko kvalitetnom keramikom, aluminska stolarija sa mrežicama protiv insekata, protuprovalna ulazna vrata te su kupaonice opremljene podnim grijanjem i sanitarijom visoke kvalitete.

Na raspolaganju stoje još 3 stanova. Sve stambene jedinice nude otvoreni dnevni boravak s blagavaonom i spojenom kuhinjom, dvije spavaće sobe i jednu kupaonu te prekrasan pogled na more s prostrane terase. Svi stanovi posjeduje atraktivne terase i balkone, dostupne iz dnevnog boravka. Jedinice u prizemlju dodatno imaju svaki svoj privatni vrt sa vlastitim bazenom. Naposljetku, svakoj stambenoj jedinici u prizemlju pripada po jedno vanjsko parking mjesto ispred zgrade dok apartmani na katu posjeduju po dva parkirna mjesta. Pogled na more i romantične zalaske sunca sa terasa je jednostavno nezaboravan a može postati Vaša svakodnevnica! Planirani rok useljenja se očekuje na ljeto 2022.g. Ova ponuda se odnosi na apartmane u prizemlju. Cijena stanova prikazana su sa uračunatim PDV-om, s time da kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

U ovoj fazi izgradnje još se mogu uzimati u obzir ideje budućih vlasnika o uređenju unutrašnjosti. Stoga nemojte prilagođavati Vaša očekivanja i želje stanu već stan prilagodite sebi i pretvorite ga u savršenu idilu za stanovanje!

CIJENIK

STAN 1 – Površina: 52,50 m² – Pr – Terasa: 11,40 m² – Vrtal: 101,63 m² – bazen: 12 m² - parking: 12,50 m² = 195.000 €

STAN 2 – Površina: 57,15 m² – Pr – Terasa: 11,90 m² – Vrtal: 45,68 m² – bazen: 15 m² - parking: 12,50 m² = 190.000 €

STAN 3 – Površina: 52,50 m² – 1. Kat – Terasa: 11,40 m² - parking: 25,00 m² = 150.000 €

STAN 4 – Površina: 63,00 m² – 1. Kat – Terasa: 11,90 m² - parking: 25,00 m² = PRODANO

190.000 €

1.431.555 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AV010Interni broj nekretnine
2022Godina izgradnje
2Broj spavaćih soba
1Broj kupaonica
74m2Stambena površina
46 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
terraceTerasa
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Reprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom GalleryReprezentativni stan sa privatnim bazenom i vrtom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku