Contact Mail Contact Phone
Veličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more GalleryVeličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more Gallery

Veličanstveno imanje s jedinstvenim pogledom na more

Opis objekta:

Kombinacija purističkog dizajna i tradicionalne dalmatinske arhitekture ističu ovo imanje s prostranom okučnicom i vlastitim maslinikom. Vila se smjestila na brežuljcima ispod Peruna s veličanstvenim panoramskim pogledom na more, pučinske otoke Brač i Šoltu te dalmatinsku metropolu Split, koji noću pruža čaroban doživljaj kao da su se sve zvijezde spustile s neba na kopno. Lakacija vile jedna je od njezinih najvećih pogodnosti. Udaljenost do Splita i njegove povijesne stare jezgre iznosi samo 8 km a kratkom vožnjom se brzo stiže i do nezaboravnih pješčanih plaža gradova Duća i Omiša. Centar Omiša udaljen je 14 km. Najbliža plaža udaljena je samo 1 km od vile. Zbog svog prekrasnog položaja Podstrana se posebno posljednjih godina razvila u predgrađe Splita. Njezine prekrasne plaže te pješačke i biciklističke staze čine Podstranu izuzetno atraktivnom turističkom destinacijom. Ukupno se plaže u Podstrani protežu na dužini od 6 km s brojnim gastronomskim ponudama. Jedini resort s 5 zvjezdica u regiji sa 800 m dugom šljunčanom plažom i ekskluzivnom marinom s brojnim butikama, restoranima, barovima i kafićima je samo 1,5 km udaljen i može se dospjeći ugodnom šetnjom uz plažu.

Vila je planirana opsežno i sa mnogo detaljima u modernom stilu te udovoljava i najvišim zahtjevima. Prizemlju s glavnim ulazom u nekretnine moguće je pristupiti vanjskim stubištem sa parkinga ispred vile. Prizemlje je podijeljeno u prostrani dnevni boravak s blagovaonicom te odvojenom modernom kuhinjom i toaletom za goste. Dnevni boravak je opremljen s kaminom koji stvara udobnu atmosferu i hladnim danima. Velike staklene stijenke vode izravno na panoramsku terasu sa preljevnim bazenom od 36 m² okružen ležaljkama. Uživajte istovremeno u kupanju u bazenu te izvanrednom pogledu. Tradicionalni dalmatinski roštilj ovdje ne smije nedostajati. Unutarnje stepenice vode na gornji kat sa tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dvije veće spavaće sobe nude dodatno izravan pristup natkrivenoj terasi, s koje se pruža nezaboravni pogled na more. Nekretnina je u potpunosti klimatizirana a sobe su vrlo prostrane i okupane suncem te pružaju osjećaj apsolutnog komfora.

Ukoliko želite uživati u apsolutnom hedonizmu i privatnosti a istodobno biti u blizini većih gradova i prekrasnih plaža, ova vila je savršen izbor za vas! Ova zaista izuzetna nekretnina nudi svojim budućim vlasnicima traditionalnu arhitekturu i istodobno opušteno življenje. Savršen spoj vrhunske kvalitete i suvremenog dizajna s luksuznim namještajem. Zbog svog povišenog položaja, gotovo sva dnevna područja uživaju u prekrasnim panoramskim pogledom na more kroz panoramske staklene stijenke. Ako tražite unosnu investiciju ili dvije nekretnine za sebe i Vaše prijatelje u neposrednom susjedstvu, postoji opcija kupnje ove vile zajedno s susjednom vilom (HPo008) za cijenu od 1,2 milijuna eura.

750.000 €

5.650.875 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HPo007Interni broj nekretnine
2016Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
240m2Stambena površina
1.500 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku