Contact Mail Contact Phone
Bezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu Gallery

Bezvremenski dizajn uz samu plažu

Opis objekta:

Ovaj spektakularan projekt impresionira svojom izuzetnom lokacijom i prekrasnim pogledom na more u kombinaciji sa visoko kvalitativnih materijala, instalacija i opreme, koja ispunjavaju i najveća očekivanja. Kombinacijom tradicionalnih elemenata i moderne i otvorene arhitekture postignut je bezvremenski dizajn koji se uklapa u prirodan okoliš.

Vile se nalazi u malom predivnom priobalnom naselju, udaljeno samo 10 km od Šibenika. Vila je smještena uz samu plažu u neposrednoj blizini centra mjesta sa svim sadržajima za svakodnevnu potrebu (kafići, restorani, dučani). Nekretnina je zapadne orijentacije te se iz nje pruža nezaboravan pogled na cijeli zaljev i zalazak sunca.

Moderna arhitektura s mediteranskim stihom u kombinaciji sa modernim interijerom stvara vrlo poseban ambijent i dovršava zajedno s modernom unutrašnjosti sliku nekretnine iz snova. Vila raspolaže otvoreno koncipiranim, prostranim dnevnim boravakom sa otvorenom kuhinjom i blagovaonicom u prizemlju. Iz dnevnog dijela pristupa se izravno na sunčanu terasu s bazenom. Dodatno se u prizemlju nalazi i garaža sa spremištem, jedna kupaonica te praonica. Gornji kat nudi tri spavaće sobe s kupaonicama en-suite te svaka soba ima pristup privatnim balkonima. Sve sobe imaju prekrasan pogled na uvalu, plažu i otvoreno more. Sve prozorske površine su široki panoramski diskovi. Osim sofisticiranog otvorenog planskog koncepta, vila nudi brojne, dodatne kvalitetne sadržaje kao što su: podno grijanje, klima h/t, automatizacija rasvijete, sustav pametne kuće, videonadzor, sistem automatskog navodnjavanja vrtla te solarne čelije na krovu za nadgrijavanje vode.

Ovaj projekt na vrhunskoj lokaciji uz samu plažu će zadovoljiti sva očekivanja, tehnički i po dizajnu na najvišoj razini. Odlična izvedba gradnje, kvalitetni materijali i njihova pravilna obrada predstavljaju kvalitetu izrade koja u kombinaciji s modernim dizajnom i apsolutnoj privatnosti zadovoljava i najviše zahtjeve. Završetak projekta predviđen je za lipanj 2019. godine.

900.000 €

6.781.050 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HSi002Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
234m2Stambena površina
522 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
waterfrontPrvi red uz more
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Bezvremenski dizajn uz samu plažu GalleryBezvremenski dizajn uz samu plažu Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku