Contact Mail Contact Phone
Umjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora GalleryUmjetnost življenja u prvom redu do mora Gallery

Umjetnost življenja u prvom redu do mora

Opis objekta:

Ova izuzetna nekretnina u prvom redu do mora impresionira kroz njezinu posebnu kombinaciju od jedinstvene i moderne arhitekture sa visokokvalitetnim materijalima i jedinstvenom opremom i njezinim veličanstvenim pogledom na more u prekrasnom okruženju, šta bez sumnje ne ostavlja nikakve želje neispunjene. Zbog velikih staklenih stijenka svijetlosti preplavljene sobe pružaju fantastičan pogled na more. Veliki otvori usmjeravaju pogled prema vani, na more ispod nekretnine i na natkrivene i otvorene terase kao i na bazen. Imanje se nalazi na rubu građevinske zone u prekrasnoj uvali. Pravi vrhunac je prekrasna šljunčana plaža neposredno ispod vile. Nekretnina je jedna od najspektakularnijih privatnih kuća na Mediteranu, koja fascinira kvalitetom izgradnje, velikodušnošću svih prostorija i apsolutnom privatnošću. U spoju s neposrednom blizinom šarmantne stare gradske jezgre obalnog mjesta Splitske (1 km) s brojnim ugodnim konobama i restoranima, ova vila nudi jedinstveni mediteranski stil života u srcu Dalmacije.

Ova jedinstvena dizajnerska vila nudi najbolje u pogledu lokacije, pogleda, kvalitete izgradnje i tehnologije. Koncept je spojiti impresivan i dominantan obalni krajolik s uzvišenim senzualnim životnim konceptom. Vila se istaknuje kroz svijetli i jasan interijer. Preko tri kata raspodijeli se na ovoj kompletno klimatiziranoj nekretnini moderan luksuz u kombinaciji sa prosvjetljenim i otvorenim prostorijama. U prizemlju se nalazi prostrana otvorena dizajnerska kuhinja s blagovaonicom i svijetli dnevni boravak s otvorenom sobom za bilijar, koji tekući prelazi u vanjski prostor s terasom i grijanim bazenom (32 m²). Terasa u prizemlju također nudi ljetnu kuhinju s roštiljem i pripadajuću vanjsku blagovaonicu. Dodatno se u prizemlju nalazi i gostinjski toalet. Ostale dvije etaže povezane su unutarnjim i vanjskim stubištem s prizemljem. Na prvom katu nalaze se četiri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Tri sobe nude izlaz na veličanstvenu sunčanu terasu s pogledom na more i pučinsku obalu Srednje Dalmacije dok četvrta spavaća soba ima izravan pristup privatnom vrtu. Gornji kat sadrži još dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, kao i privatni fitness i wellness prostor opremljen najnovijom fitness opremom i saunom te izlazom na veličanstvenu sunčanu terasu s nezaboravnim panoramskim pogledom na zaljev i more.

Ova moderna vila oduševljava svojom jedinstvenom i modernom arhitekturom i velikoj udobnošću. Posebnu pažnju posvetilo se harmoničnoj interakciji između unutarnjih i vanjskih prostora. Budući da se život u Dalmaciji odvija prvenstveno na otvorenom, posebna pozornost posvećena je vanjskim prostorima. Zapadna orijentacija jamči dugotrajne sunčane sate tijekom dana, spektakularan pogled na more i naravno zalaske sunca iz snova. Ova mediteranska oasa mira nalazi se povodom standarda, lokacije i opreme na najvišoj razini i ujedini čistu opuštajuću atmosferu sa ekskluzivnim načinom života.

2.400.000 €

18.082.800 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HB044Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
6Broj spavaćih soba
6Broj kupaonica
300m2Stambena površina
548 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
saunaSauna
guesttoiletGostinjski WC
gymTeretana

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku