Contact Mail Contact Phone
Vivere Otium d.o.o.- Naše usluge
Vivere Otium d.o.o.- Naše usluge

Daljnje informacije

Naravno, ne ostavljamo Vas i nakon izgradnje Vaše nekretnine iz snova nasamo. Trebate pomoć pri uređenju Vaše nekretnine, potrebna Vam je netko za održavanje Vaše nekretnine ili želite iznajmiti Vašu nekretninu za vrijeme dok je ne koristite sami? U suradnji s našim pouzdanim partnerima podržavamo Vas sa zadovoljstvom!!!

Usluge i najam

Kako su potrebe naših klijenata naša prva briga osmislili smo koncept usluga i najma kao mogućnost za buduće vlasnike kuća za odmor. Za klijente zainteresirane za financiranje svoje kuće za odmor kroz najam u vremenu kada je osobno ne koriste, na raspolaganju je kompletna usluga za najam. Nakon iscrpnog istraživanja i testiranja odabrali smo najbolje agencije, sa međunarodnom pozadinom i fokusom na tržište u višem segmentu, te u suradnji s njima organizairali smo visoko profesionalnu platformu koja omogućava vlasnicima kuća za odmor zanimljiv financijski povrat istovremeno uživajući u svom novom posjedu.

Kao nadopuna partnerstvu sa iskusnim agencijama, razvili smo i mrežu uslužnih stručnjaka koji omogućuju vlasnicima kuća za odmor, kao i gostima, uživanje u:

• Organiziranom čišćenju, vođenju domaćinstva, održavanju objekta
• All inclusive usluga: Po dolasku u vašu kuću sve je pripremljeno prema vašim željama, boca lokalnog vina vas čeka na stolu, u hladnjaku je vaša omiljena hrana, stol za večeru rezerviran…Naravno bili ste dočekani na aerodromu…
• Sve usluge agencije (avio karte, rent a car, najam broda, izleti, rezervacije…)
• 24 satna usluga za organizaciju svih željenih ili potrebnih stvari ili aktivnosti za vas i vašu obitelj, od hitnog medicinskog slučaja do proslave, ili administrativne potpore ukoliko odlučite raditi tamo gdje drugi odmaraju.

Partner

Partner - Braas Partner - Porit Partner - TÜV Reinland Partner - Weber Partner - Xella Partner - YTONG