Contact Mail Contact Phone
Vivere Otium d.o.o.- Naše usluge
Vivere Otium d.o.o.- Naše usluge

Građevinsko upravljanje – profesionalci na poslu!

Graditeljstvo je osnovna kompetencija Vivere Otium-a. Naša osnovgna djelatnost se, također, oslikava i u poslovanju nama srodnog njemačkog poduzeća „Town & Country“ koji imaju već više od 15.000 realiziranih projekata izgradnje kuća i vila. Na temelju tog iskustva koje nas razlikuje od ostalih poduzeća vrlo smo uspješni u upravljanju graditeljstvom. Pružamo pouzdane, profesionalne i visoko kvalificirane usluge u skladu s njemačkim standardima kvalitete. Što nas razlikuje od ostalih: mi stvarno brinemo o našim zgradama!

Izgradit ćemo Vašu kuću iz snova u Hrvatskoj! Kako bi trebala izgledati Vaša nekretnina? Kojim građevinskim materijalima dajete prednost? Koje dodatne želje trebamo uzeti u obzir?

Nije uopće bitno da li već posjedujete građevinsko zemljište ili ćemo mi za Vas pronaći odgovarajuće. Od samog početka podržavamo Vas i brinemo se za Vas u svakom koraku sve do završetka izgradnje. Tijekom cijelog razdoblja izgradnje brinemo se o idealnom građevinskom upravljanju i organizaciji, provjeravamo sve radnje, podmirujemo troškove s pravim poduzećima te kontroliramo da li se radovi izvode u skladu s njemačkim kodeksom za izgradnju. Prioritet uvažavanja rokova je za nas jednako važan kao i za Vas!

Plaćanje kupoprodajne cijene je strogo povezano s njemačkim nalogom za posredovanje i razvoj. Naravno, naše usluge Vam stoje i nakon izgradnje Vaše nekretnine iz snova na raspolaganju!

Ostvarit ćemo vaše snove!

Kuće i vile